Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Notifikationer for børn du følger

På Meddelses siden, symboliseret med et ikon af en klokke i bunden af skærmen, er der to faneblade. En for notifikationer omkring dine egne børn, og et for notifikationer for børn du følger på Tvilo.

Når der er nye notifikationer om enten dine egne eller andre børn, vises en rød cirkel med antallet af notifikationer, ved siden af klokke ikonet, samt på Tvilo app ikoner på hjemmeskærmen. Der vises også en rød cirkel på hver af de to faneblade, med et tal for hvor mange notifikationer der er for hvert faneblad.

I listen af notifikationer og meddelser, klikker du blot på en notifikation for at se den. Nogen notifikationer er ren information, og kan ikke åbnes, som f.eks. en besked om at din video er uploadet.

Notifikationer for børn du følger, som er vist på det andet faneblad, kan være notifikationer omkring nyt indhold tilføjet af ejeren, eller personer der også følger barnet. Det kan også være notifikationer, for når nogen kommenterer eller reagerer på indhold, på barnets profil.

Hvis du har tilføj adgang til et barn du følger, vil du også modtage notifikationer, med forslag til indhold vi mener du bør oprette for barnet.

For at ændre notifikations indstillinger for andre børn, gå da til Notifikationer siden på rediger profil siden.


Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information