Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Dine børns følgere

For at se og administrere hvem der følger dine børn, gå da til Mine børn i Menuen, og vælg det barn du ønsker at administrere. Klik nu på Følger menupunktet.

På følgere siden, er der tre fanebladet, et for hver af de tre typer af adgangsrettigheder. Klik på en profil for at se og administrere personens adgang til dit barn.

På siden hvor du kan redigere personens adgang, kan du ændre adgangsrettigheds typen, samt rollen personen har til dit barn. Klik på Ok i toppen for at gemme profilen.

Du kan fjerne personen ved at klikke på Fjern linket i bunden af siden.

Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information