Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Tilføj eller rediger et barn

For at tilføje et barn, gå da til Menuen og klik Mine børn. Ved siden af listen af dine eksisterende børn, hvis du har nogen, er et plus ikon, klik på ikonet.

Udfyld nu alle krævede information om dit barn, så som billede, navn, fødselsdato, køn og din rolle til barnet. Klik Ok oppe til højre for at gemme barnet.

Du kan nu tilføje indhold til barnet, og invitere familie og venner til at følger det.

Rediger et barn

For at redigere et barn, gå da til Mine børn siden igen, og vælg det barn du ønsker at redigere, i listen af børn. Når du har ændret de ting du ønsker, klik på Ok oppe til højre for at gemme ændringerne.

Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information