Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Sådan tilføjer du indhold

Der er mange forskellige type indhold, du kan tilføje for dit barn. Den bedste måde at lære dem alle at kende, er at gå til tilføj skærmen, symboliseret med et plus ikon i bunden af skærmen.

På tilføj skærmen, er der tre faneblade. Det første faneblad viser foreslåede ting, hvor der alt efter dit barns alder, vises ting som vi synes du skal oprette.

Det andet faneblad, er udviklings fanebladet. På udviklings fanebladet, kan du tilføje alt om dit barns udvikling og helbred. Udviklings kategorien har dets eget faneblad, fordi børns udvikling er en af de vigtigste ting i Tvilo.

Det tredje faneblad indeholder alle kategorier, og giver et overblik over alt indholdet i Tvilo. Nogen kategorier har under kategorier, og nogen som fødsel, har kun et enkelt element per barn.

Tilføj indhold

For at tilføje indhold, klikker du på en kategori og en under kategori hvis den findes. Dette vil vise en side hvor du kan tilføje det valgte indhold, til det valgte barns tidslinje. De fleste oprettelses sider er bygget på samme måde, og i det grønne område i toppen vælger du dato og lokation for indholdet.

Under det grønne område, er vist de felter du kan udfylde for at oprette indholdet. Nogen felter et krævede, andre er ikke.

Vi opfordrer dig til at prøve og oprette forskellige typer indhold. Når du har oprettet et par stykker, vil du kender resten af siderne også, da de fleste ligner hinanden uanset hvilken type indhold du tilføjer.

Hvis du har nogen spørgsmål i forhold til at oprette indhold, er du velkommen til at kontakte os via kontakt siden her i hjælpe sektionen i appen.

At tilføje øjeblikke

En kategori som har specielt fokus er øjeblikke. Øjeblikke er indhold som er u-kategoriseret, og kan indeholde billeder og videoer af spontane øjeblikke, eller oplevelser dig og din familie har. Øjeblikke oprettes ved at klikke på tilføj øjeblik knappen i bunden af skærmen, som en symboliseret med et kamera ikon.

På tilføj øjeblik siden, kan du hurtigt vælge billeder og videoer fra dit billede album, tilføje tekst, effekter og vælge at tilføje øjeblikket til flere børn. Du kan også tilføje et øjeblik, kun med tekst.

Øjeblikke med billeder og videoer, er vist som en mosaik på tidslinjen, hvilket du kan se en prøve af når du vælger billeder og videoer.

For at publicere et øjeblik, klikker du på Publicer knappen oppe til højre.

Rediger indhold

For at redigere indhold, kan du gå til tidslinjen, og holde fingeren ned på det indhold du ønsker at redigere. Dette vil vise dig en menu I bunden af skærmen, med et Rediger menupunkt du skal trykke på for at tilgå rediger siden. Du kan også tilføj rediger siden, fra selve indholds siden, ved at trykke på ikonet med tre grønne prikker.

Vi tilføjer hele tiden nyt indhold

Ikke alle kategorier er færdige i appen endnu, disse er markeret i kategori listen. Vi arbejder på at gøre disse færdige så hurtigt som muligt. Følg os på Facebook, og læs vores Om Tvilo sektion på Tvilo.com, hvor vi har en detaljeret beskrivelse af alle kommende features i Tvilo.


Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information