Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Tidslinjen

Tidslinjen er hvor du navigerer igennem dine egne børns liv, og hvor du navigerer igennem livet på de børn du følger. Tidslinjen viser an kronologisk liste af elements, som kan være events eller oplevelser oprettet for et eller flere børn.

Det valgte barn

I toppen af tidslinjen i det grønne område, kan du se hvilket barn der er valt, samt barnets navn. Derunder, kan du se alderen på barnet, som ændrer sig når du navigerer tilbage i tiden på tidslinjen for at matche positionen af tidslinjen.

At navigere i tidslinjen

For at navigere frem eller tilbage i tidslinjen, swiper man op eller ned på tidslinjen. For at hoppe til toppen af tidslinjen, kan man dobbelt trykke på hus ikonet i bunden af skærmen, eller tiden i toppen af skærmen.

For at hoppe til et specifikt år eller periode på tidslinjen, kan du bruge tidslinje navigatoren. Klik her for at læse mere om den.

Tidslinje elementer

Hver tidslinje element har et ikon som repræsenterer kategorien af elementet. Baggrunden kan være et billede eller video du har uploadet, eller en illustration der illustrerer typen af elementet.

Datoen for hvornår barnet oplevede begivenheden, og hvor henne, vises sammen med antal synes godt om og antal kommentarer.

For at se detaljer om elementet, klikker du hvor som helt på elementet.

Bemærk at det pt. kun er muligt at se en tidslinjen for et barn af gangen. Det er planlagt at kunne se en tidslinje for flere børn på en gang, I fremtiden.


Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information