Barnets bog, nu som mobil appen Tvilo
Barnets bog, nu som mobil appen Tvilo
Tvilo, for family for life

Hvad er barnets bog?

Barnets bog som de fleste kender den, er en trykt bog som forældre kan udfylde med tekst og billeder for de ting børn oplever i deres opvækst.

Børn elsker at se billeder af sig selv, og bogen kan tages frem og kigges i sammen med børnene, og også når de er blevet ældre så de kan se tilbage på da de var små børn.

Barnets bog er en trykt bog som forældre kan udfylde med tekst og billeder for de ting børn oplever i deres opvækst
Barnets bog findes i mange forskellige versioner.

Én bog, mange forskellige versioner

Der findes mange forskellige versioner af barnets bog. De findes til piger og til drenge, nogen med fokus på det første år og nogen med fokus på hele opvæksten.

Der findes bøger som er mapper med ekstra meget plads til, og der er mange der selv laver en bog til deres barn i en almindelig chartek mappe.

En bog for og om dit barn, igennem hele barndommen

De fleste barnets bog bøger, kan indeholde de største oplevelser og milepæle i barnets liv. Fra fødselen og op til skole start, er det muligt at udfylde ting som første tand, første bad, første skridt osv.

Barnets bog findes i mange forskellige versioner.

Hvad kan man gemme med barnets bog?

Graviditet

Graviditeten er fyldt med dejlige øjeblikke, og det er spændende for barnet at kunne se billeder, og læse hvordan det var da mor var gravid.

Fødsel

Fødslen er den største dag i mange forældre liv. I barnets bog kan fødslen gemmes ved at skrive en beskrivelse af hvordan det gik, før, under og efter fødslen. De første gæster på hospitalet kan også tilføjes, og mange gemmer arm båndet baby får på.

Citater

Børn siger de dejligste og skøreste ting. Disse kan gemmes ved at skrive dem ned som noter i bogen, eller måske som en tegning.

Tegninger

Børn er kreative, og producerer mange tegninger i både børnehave, skolen og derhjemme. Disse kan limes ind i barnets bog.

Højde & vægt

En sjov ting at gemme er hvordan barnet udvikler sig. Mange forældre har streger på væggen, hvor de har målt deres børn. I barnets bog, kan man gemme både højde, vægt og også hvilke tænder barnet fik og tabte, samt hvornår.

Stamtræ

At kende alle medlemmer i sin familie er en vigtig ting for børn, og et stamtræ er en god måde at træne navne på. Et familie træ kan laves ved klippe billeder ud af familie medlemmer, og klistre dem ind i bogen med navn og personens relation.

Og meget mere...

Tvilo, et alternativ til den trykte barnets bog

På trods af de mange forskellige version man kan købe af barnets bog, har de alle den samme begrænsning.

Det er svært og besværligt at redigere ting i en bog, det er ikke muligt at gemme lyd eller video i bogen, og man kan gå glip af mange minder der udtrykkes via levende billeder og lyd.

Tvilo er et alternativ til de trykte barnets bog bøger
Barnets bog som mobil app, er meget lettere at bruge end den trykte bog

Sjovt i starten, svært i længden

De fleste forældre der har barnets bog, bruger og udfylder den meget når de får deres første barn. Men mange får aldrig helt udfyldt bogen, og flere får ikke lavet en bog til barn nummer to.

Det kan også være svært at huske at tage bogen frem fra hylden, selvom børnene elsker at kigge i den.

Med en app er det at udfylde og kigge i bogen, meget lettere da man altid har den ved hånden.

Mange fordele ved at benytte en app

Ved at benytte en app istedet for en trykt bog, til at gemme dit barns minder og opvækst får du en masse muligheder du ikke har med en bog.

Du kan gemme video, du kan let redigere indhold du har tilføjet, du kan tilføje nye ting når de tilføjes til appen, du kan dele det indhold du tilføjer med familie og nære venner.

Med Tvilo, barnets bog som mobil app, har du altid de ting du tilføjer i lommen, på din mobiltelefon. Du kan let og sikkert tilføje ting til dit barns bog, da du altid har den med dig i lommen på din telefon.

Gem et billede eller video af dit barns bedste ven med Tvilo, barnets bog som app