Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Inviter en ny person, til at følge dit barn

For at invitere en person som endnu ikke har en Tvilo profile, til at følge dit barn, gå da til Menuen og klik på den grønne Inviter familie & venner knap.

I invitations dialogen, indtaster du persons e-mail adresse, og trykker på Næste oppe til højre. Hvis der ikke blev fundet en profil, vil du se en side, hvor du kan tilføje billede, navn og køn for personen du ønsker at invitere. Personen kan ændre disse ting, når de opretter deres Tvilo profil.

Hvis du har oprettet familie medlemmer, der ikke har en Tvilo profil, vil disse blive vist i toppen af siden, hvor du kan vælge dem hvis personen du ønsker at invitere, er i listen. Se “Dit barns familie” sektionen, for mere information om familie medlemmer uden en Tvilo profil.

Klik på Inviter knappen, for at gå til siden hvor du vælger adgangsrettigheder for personen. Du har tre forskelle adgangsrettigheder at vælge imellem.

Vælg en adgangsrettighed ved at klikke på den grønne liste til højre, og klik Send invitation for at sende invitationen. Du kan se statussen på invitationen på Familie & Venner siden, på enten Familie eller Venner fanebladet, alt efter hvilken rolle du valgte for personen. Klik på den inviterede person, for at ændre eller fjerne invitationen.


Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information