Hvad kan vi
hjælpe med?

Tvilo Support

Dit barns familie

Du kan se dit barns familie to steder. Det første sted er under Mine børn i Menuen, når du redigerer et barn, og vælger familie menupunktet. Det andet sted, er Familie fanebladet på barnets profil, du tilgår fra toppen af tidslinjen.

Begge siden viser det samme familie træ, som består af Tvilo brugere du har inviteret til at følge dit barn, som også har en familie relation til barnet.

Familiemedlemmer uden en Tvilo profil

Siden ikke alle familiemedlemmer nødvendigvis har en Tvilo profil, og måske aldrig får oprettet en, har du muligheden for at tilføje dem som familiemedlemmer uden en Tvilo profil til barnets familie træ. Do gør dette ved at rediger barnet, og vælge familie menupunktet, og klikke på Tilføj familiemedlem knappen.

Dette vil vise en side, hvor du kan udfylde navn, billede, køn og relation for familiemedlemmet, for et eller flere af dine børn. Klik på Tilføj oppe til højre for at tilføje familiemedlemmet.

Familiemedlemmet er nu synligt på barnets familie træ, og kan også tilføje til andet indhold for barnet, så som gæst til en jul eller fødselsdag.

At invitere et oprettet familiemedlem uden Tvilo profil

Du kan invitere familiemedlemmer du har oprettet, ved at gå til Menuen og trykke på den grønne Inviter familie og venner knap. På invitations siden indtaster du e-mail adressen på personen, og på siden hvos du indtaster data for personen, vælg da familiemedlemmet i listen i toppen af siden.

Klik på Inviter, og når familiemedlemmet accepterer din invitation, og opretter en Tvilo profil, vil han eller hun automatisk blive tilføjet til dit barns familie. Familiemedlemmet vil forblive tilføjet til alt indhold han eller hun blev tilføjet til før han eller hun, oprettede sin profil


Tilbage

Hent Barnets Bog af Tvilo gratis

Hent Tvilo appen på app storen Hent Tvilo appen på Google Play

Information